Crèdits


Cartografies Ignotes és un bloc de d’Alafant Petit-Buró i està dirigit i confeccionat per Hèctor Buenaventura, Jordi Llorens, Marc Santos i Jaume Surroca. La majoria de les imatges reproduïdes aquí són extretes d’internet (privades o creative commons) o són donacions dels nostres lectors.

Hèctor Buenaventura
Homen renaixentista. Sap poquet de gairebé tot. Especialista en Califòrnia i Estats Units en general. També en Europa, actualment objecte d’estudi i tema de conversa distesa a Ràdio4, en un magazine de tarda. Li va l’entorn urbà i està com porc a la cort en entorns multiètnics. El seu propòsit és viatjar gratis, si és amb totes les despeses pagades molt millor. Fa de pont cultural entre California i Catalunya i li agraden molt la ratafia (encara que no sigui gaire urbà) i les cançons tel·lúriques.

Jordi Llorens
Especialista en muntanya. Muntanyenc nat. Geògraf superior. És d’aquells que el deixes sobre qualsevol lloc de la terra amb els ulls tapats i sap perfectament on és, com es diu i què hi ha passat durant els segles. I fa molta ràbia. Esquiador, senderista, ciclista i estudiós del medi, en Jordi treballa actualment en una consultoria que amalgama el turisme responsable, la geografia, la cartografia i el medi ambient, i tot això des del paller del mas altmaresmenc on viu actualment, a cavall del mar i el Montnegre, entre fums i perfums de natura i pagesia.

Jaume Surroca
L’eclèctic. Treballa pel Govern de Catalunya en el seu temps lliure. El que li agrada i al que es dedica és al senderisme i la bicicleta de carretera i escoltar-se en Jordi Llorens parlar. És ràpid com el llamp, com un manairó súperràpid, tant amb la seva bicicleta de ferro com amb les seves xiruques, resseguint límits municipals i fites termenals del far-west català. És un enamorat de l’Àsia, on hi ha anat moltes vegades a establir lligams culturals.

Marc Santos
El nostre home a Brussel·les (no serem menys que TV3), concretament a la Comissió Europea. Geògraf teòric i especialitzat en economia i medi ambient, sobretot en el programa LIFE+ i Xarxa Natura 2000. Segurament és l’ésser humà més pelut de la Terra… en tot cas de la terra catalana segur. De vegades l’han confós amb el Sasquach durant els seus viatges al Canadà. És un saltador de vocació: de país en país, de roc en roc de tartera i entre terrats i balcons en nits de gatera.

Aquest bloc és divulgatiu i no té ànim de lucre. Es pot fer ús del contingut de Cartografies Ignotes sempre i quan se citi la font.


Cartografies Ignotes és una publicació de d’Alafant Petit-Buró.


Deixa un comentari